Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Det varede kun to måneder, men oplevelsen har sat sig i hende for livet.

I dag er Florence St George gift med en adelig mand, der er multimillionær.

Sammen med ham og deres to børn lever hun et forholdsvist anonymt liv - delvist på Bahamas - men tilbage i 2011 var den tidligere undertøjsmodel og skuespiller på forsiden af alle britiske aviser.

Dengang hed hun Florence Brudenell-Bruce og i en ganske kortvarig periode havde hun et romantisk forhold til prins Harry.

En af prins Harrys ekskærester fortæller i et interview, at hun er glad for, at forholdet til ham ikke varede mere end et par måneder. (Arkivfoto)
En af prins Harrys ekskærester fortæller i et interview, at hun er glad for, at forholdet til ham ikke varede mere end et par måneder. (Arkivfoto) Foto: CAITLIN OCHS
Vis mere

I et interview med The Telegrahs Stella Magazine fortæller hun nu, at hun i dag er lykkelig for, at det ikke blev til mere, og at forholdet til Harry hurtigt fik en ende.

Hun kunne nemlig slet ikke håndtere den voldsomme opmærksomhed og det store mediepres.

»Næsten hver dag dukkede en ny historie op i pressen, og mine venner fra skolen blev afhørt. Der var fotografer uden for min hoveddør,« fortæller hun.

I 2013 blev hun gift med Henry St George, men blot to år tidligere mærkede hun på egen krop, hvordan det var at være en del af den britiske kongefamilie.

»Jeg tager hatten af for de mennesker, som takler den livsstil, men jeg vidste, at jeg ikke kunne gøre det. Selvom det var trist på det tidspunkt, så føler jeg mig heldig med, at forholdet var kortvarigt,« siger hun.

Det er ikke første gang, Harrys tidligere ekskæreste taler ud om deres korte romance.

I 2020 sagde hun til The Times, at det, der fulgte i kølvandet på en royal romance, hurtigt blev for overvældende.

»I løbet af de fem, seks, syv dage - vi var sammen lidt længere end det, men det var så længe, det varede i pressen - oplevede, hvordan det var at være i det fokus, så fandt jeg det meget skræmmende, og jeg tog ret hurtigt en beslutning om, at det ikke var det rigtige for mig.«

Prins Harry haft flere andre kærester, inden han i 2017 blev forlovet med Meghan Markle.

Et par af dem -  Chelsy Davy og Cressida Bonas - stod endda på gæstelisten, da Harry og Meghan blev gift i 2018.

I dag arbejder Florence St George som keramiker, og hun har sit eget værksted på Bahamas.

Andre læser også