Det blev ikke vel modtaget, da en nær ven af prins Harry udviste tvivl om Prinsens forhold til den tidligere skuespillerinde Meghan Markle.

Barndomsvennen ved navn Tom 'Skippy' Inskip blev simpelthen straffet.

Det påstås i hvert fald i en ny bog, 'Finding Freedom'. Det skriver The Sun.

Ifølge det britiske medie var Tom Inskip en af prins Harrys ældste og nærmeste venner, da Prinsen fandt sammen med sin nuværende hustru.

Dengang skal Tom Inskip have rådet prins Harry til at 'tage det roligt' og forsøge at bo sammen med Meghan Markle, før de 'tog et mere seriøst skridt'.

Det er efter sigende en kilde tæt på parret, der har fortalt bogens forfattere, Omid Scobie og Carolyn Durand, at den britiske prins ikke modtog rådet fra sin barndomsven særlig godt.

Tværtimod reagerede Prinsen ved at undlade at invitere vennen og hans hustru, Lara, til sin og hertuginde Meghans bryllupsfest efter ceremonien.

En fest, hvor der ellers var så meget plads, at prins Harrys og Meghans nye kendisvenner Oprah Winfrey og George Clooney blev inviteret med.

Prins Harrys barndomsven Tom Inskip ankommer her til Prinsens brullyp i maj 2018. Han og konen var ifølge ny bog ikke inviteret med til festen bagefter.
Prins Harrys barndomsven Tom Inskip ankommer her til Prinsens brullyp i maj 2018. Han og konen var ifølge ny bog ikke inviteret med til festen bagefter. Foto: Ian West
Vis mere

Ifølge kilden, der udtaler sig anonymt, skyldtes Inskips advarsel til prins Harry, at han ville sikre sig, at Meghan havde de 'rette intentioner'.

Uvenskabet mellem prins Harry og Tom Inskip er dog siden glattet ud, skriver The Sun.

Det skyldes angiveligt, at prins Harry rakte ud til sin gamle ven, da vennens svigermor døde sidste år.

»Skippy og Harry er nu lige så tætte venner som før. Da Harry hørte om Laras mors tragiske død, ramte det ham virkelig,« siger en kilde til det britiske medie.

Tom Inskip har været venner med prins Harry, siden de begge som teenagere gik på den private kostskole Eton.

Tom Inskip var for eksempel til stede den famøse aften i Las Vegas i 2012, hvor prins Harry spillede stripbillard med nogle piger på sit hotel.

Spillet medførte, at der efterfølgende havnede nøgenbilleder af Prinsen i medierne.