Torsdag i denne uge optrådte Harry og Meghan for første gang til et offentligt arrangement, efter de i januar i år annoncerede, at de ikke længere ønskede at være fremtrædende medlemmer af den engelske royale familie.

Den tidligere prins og nu hertug af Sussex, Harry, talte til et arrangement afholdt af JPMorgan – en multinational finans- og bankkoncern i Miami South Beach.

Til arrangementet fortalte Harry blandt andet, at han ikke fortryder sin beslutning om at træde tilbage som fremtrædende medlem af kongehuset.

Han afslørede også, at han i syv år har gået i terapi grundet tabet af sin mor, prinsesse Diana, der døde i en trafikulykke tilbage i 1997, skriver standard.co.uk.

Harry, Meghan og deres søn Archie.
Harry, Meghan og deres søn Archie. Foto: Toby Melville
Vis mere

Parret har, siden de offentliggjorde deres exit, boet i et palæ på den canadiske ø Vancouver Island.

Her har de nydt livet med vandreture, parrets søn Archie og deres labrador. Sådan forlyder det fra anonyme kilder, skriver People.com.

Videre fortæller kilderne, at Meghan skulle være mere afslappet, efter det populære par har frasagt sig deres royale titler. Siden januar har der været spekulationer om, hvordan de skal tjene penge.

En stor andel af deres indkomst kommer dog formentlig fra Prins Charles' ejendomsimperium, som han besidder gennem sin egenskab af hertug af Cornwall. Det skriver BBC.