»Det er ærligt talt alt sammen noget sludder. Fuldstændigt grundløse og kedelige rapporter.«

Så kort og kontant kan det siges. Og med de ord afviser en talsperson for prins Harry og hertuginde Meghan Markle den seneste tids rygter over for People.

For nylig udkom der nemlig et – af flere beskrevet som 'brutalt' – afsnit af den satiriske animationsserie 'South Park', der tager hertugparret af Sussex under kritisk behandling.

Rygterne begyndte da at florere om, at det royale ægtepar skulle være forargede over satiren og derfor planlagde at lægge sag an mod folkene bag serien.

Hertuginde Meghan og prins Harry planlægger ikke at lægge sag an mod 'South Park'. Foto: Michele Spatari
Hertuginde Meghan og prins Harry planlægger ikke at lægge sag an mod 'South Park'. Foto: Michele Spatari Foto: MICHELE SPATARI
Vis mere

Blandt andet skulle anonyme kilder have sagt til The Spectator og Fox News, at hertuginde Meghan skulle være henholdsvis »oprørt og overvældet« over afsnittet, samt at det »som med så mange andre ting med Meghan og Harry ser ud til at få juridiske konsekvenser«.

Men de rygter er altså »noget sludder«, cementeres det nu af talspersonen for ægteparret, der i 'South Park'-afsnittet omtales som 'prinsen af Canada og hans dumme kone'.

Selvom serien 'South Park' er fiktion, er det nemlig ikke svært at se trådene til Meghan Markle og prins Harrys virkelige liv.

Afsnittet centrerer sig om et royalt ægtepar, der er flyttet til byen for at få ro – ligesom det var tilfældet for hertugparret, da de forlod det britiske kongehus, rykkede teltpælene op og drog mod USA.

Det royale ægtepar i 'South Park'-episoden, som altså ikke får juridiske konsekvenser fra prins Harry og hertuginde Meghan. Foto: Comedy Central.
Det royale ægtepar i 'South Park'-episoden, som altså ikke får juridiske konsekvenser fra prins Harry og hertuginde Meghan. Foto: Comedy Central.
Vis mere

Dertil ligner ægteparret i afsnittet unægteligt den mørkhårede Meghan Markle og den rødhårede, skæggede prins Harry.

I afsnittet er den canadiske prins også på turné for at promovere sin nye bog 'Waaagh', hvilket har flere referencer til prins Harrys nylige selvbiografi 'Spare'.

Ikke mindst har 'South Park'-episoden fået titlen 'Worldwide Privacy Tour', hvilket må ses som en reference til en gennemgående kritik af hertugparret, som der også satireres over i afsnittet.

Prins Harry og Meghan Markle er nemlig blevet kritiserede for, at de blandt andet i interview og egen dokumentarserie ganske offentligt har langet ud efter det britiske kongehus, samtidig med at de sagde, at de blandt andet forlod kongehuset for at slippe for ikke mindst medierne.