I fredags gik det meste af verden nærmest i stå, da prins William og Kate Middleton sagde ja til hinanden i Westminster Abbey. Under bryllupsfesten stjal prins Harry dog rampelyset for en kort stund, da han holdt en meget følelsesladet tale til brudeparret. Det skriver Mail on Sunday.

Og der var ikke et øje tørt blandt de omkring 350 gæster, der var med til festen, da prins Harry i sin tale henvendte sig til sin bror og sagde:

- Vores mor ville være utroligt stolt af dig.

Ifølge flere personer, der var med til festen, så William ud til, at han havde meget svært ved at holde tårerene tilbage. 

Men det var ikke kun deres afdøde mor, prinsesse Diana, der blev hyldet af Harry. Også hans kommende svigerinde fik en masse rosende ord med på vejen. Han fortalte, at han elskede Kate som en søster, og at deres lange forhold var meget inspirerende for ham.

- William havde ikke en romantisk side før han mødte Kate, så jeg vidste, at det var meget seriøst, da han begyndte at ringe meget til Kate, sagde han til stor applaus fra de indbudte gæster.
Prins Harry havde overskud og jokede flere gange under sin tale. Han omtalte brudeparret som 'the Dude' og 'the Duchess' med henvisning til deres formelle titel som hertug og hertuginde af Cambridge.

Men også Williams vigende hårgrænse fik nogle ord med på vejen af den veloplagte prins. Han fortalte, at han var ked af, at Kate skulle giftes med en 'skaldet' mand.

Og for at gøre det ekstra pinligt for William havde hans bror sørget for, at James Meade og Thomas Van Straubenzee, to af Williams ældste kammerater, fortalte sjove anekdoter fra tiden på kostskolen Eton.