Efter sommerferien håber prins Felix på at komme ind på sin drømmeuddannelse på Copenhagen Business School (CBS).

Nu fortæller han til B.T., at han endnu ikke er sikker på, hvad han vil bagefter.

»Jeg har søgt ind på CBS, da jeg har en idé om, at jeg gerne vil gå business-vejen. Jeg er ikke sikker på, hvad jeg vil bagefter, men det føles som et godt udgangspunkt,« siger prins Felix.

Men han åbner alligevel for én oplagt mulighed, som han har fået øjnene op for, mens han det sidste år har været trainee hos Danmarks shippinggigant, Maersk.

Prins Joachim, grevinde Alexandra og brormand prins Nikolai var naturligvis med, da prins Felix blev student.
Prins Joachim, grevinde Alexandra og brormand prins Nikolai var naturligvis med, da prins Felix blev student. Foto: Bax Lindhardt
Vis mere

»Dog skal det siges, at min tid hos Maersk har gjort et stort indtryk på mig. Jeg vidste allerede før Maersk, at jeg ville på CBS men alligevel har arbejdet i shippingvirksomheden lært mig meget om ikke mindst logistikverdenen, men også om en 'corporate' arbejdsplads,« fortæller prinsen.

Prins Felix begyndte på Hærens løjtnantuddannelse i august 2021, hvor det var meningen, at han skulle gennemføre en etårig uddannelse ved Hærens Officersskole og efterfølgende være et år ved et af Hærens regimenter, hvor man bliver delingsfører. Derefter skulle prins Felix fortsætte sin karriere i militæret.

Men i september 2021 besluttede prinsen sig for at ændre fremtidsplanerne og stoppede i militæret. Han havde ikke fundet sin rette hylde. I stedet begyndte han hos Maersk, inden han denne sommer kunne søge ind på CBS, hvor prins Nikolai også går.

»Jeg har naturligvis snakket med min broder om CBS, og hvordan det er at studere der. Han trives godt der og lader til at kunne lide det,« siger prins Felix.

Prinsesse Isabella blev konfirmeret i Fredensborg Slotskirke lørdag d. 30. april 2022. Dronning Margrethe, sammen med Prins Joachim, Prinsesse Marie og børnene Prins Nikolai, Prins Felix, Prinsesse Athena og Prins Henrik.
Prinsesse Isabella blev konfirmeret i Fredensborg Slotskirke lørdag d. 30. april 2022. Dronning Margrethe, sammen med Prins Joachim, Prinsesse Marie og børnene Prins Nikolai, Prins Felix, Prinsesse Athena og Prins Henrik. Foto: Bax Lindhardt
Vis mere

Og så har han naturligvis også vendt beslutningen med prins Joachim og grevinde Alexandra.

»Mine forældre har også ment, at CBS var et godt valg af universitet, så det har også bestyrket mig i mit valg,« lyder det fra den 19-årige prins.

Prins Felix får besked om, hvad han er kommet ind på den 28. juli.