Prins Christian er testet positiv for coronavirus. Det oplyser Kongehuset på deres hjemmeside.

Det sker efter kronprinsparret søndag blev orienteret om et lokalt smitteudbrud på folkeskolen Tranegårdsskolen i Hellerup, hvor prins Christian og resten af kronprinsparrets børn til dagligt går i skole.

Kronprinsfamilien vil i de kommende dage opholde sig i isolation i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg, indtil det efter de gældende retningslinjer igen er sikkert at afbryde isolationen.

Prins Christian har ifølge Kongehuset ikke været i kontakt med øvrige medlemmer af den kongelige familie i den seneste tid.

Kronprinsfamilien.
Kronprinsfamilien. Foto: Ida Guldbæk Arentsen
Vis mere

B.T. ville gerne høre mere om prins Christians tilstand, men det har endnu ikke været muligt at få yderligere kommentarer om smitten fra Kongehuset.

Dog er der sandsynlighed for, at coronavirussen ikke kommer til at ændre så meget på kronprinsparrets jul.

Dronningen meddelte nemlig allerede for et par uger siden, at hun ikke har planer om at holde jul med kronprinsparret.

Mens kronprinsparret holder jul med deres fire børn i deres hjem i Frederik VIII’s Palæ, tager Dronningen nemlig traditionen tro til Jylland i julen.

Dog bliver det i år ikke Marselisborg Slot i Aarhus, der skal huse regenten i juledagene, men derimod Schackenborg Slot i Sønderjylland, hvor Dronningen skal tilbringe julen med Prins Joachim og Prinsesse Marie samt prins Nikolai, prins Felix, prins Henrik og prinsesse Athena.

Andre læser også