Prins Charles har givet lyd fra sig for første gang, siden han gik i isolation efter at være testet positiv for coronavirus.

Den 71-årige britiske prins benytter sig af det sociale medie Twitter til at tale til offentligheden.

Det gør han onsdag eftermiddag på den officielle profil 'Clarence House'.

»Efter at have været gennem processen med at blive smittet af corona - heldigvis med relative milde symptomer - finder jeg nu mig selv på den anden side af sygdommen, men jeg skal stadig holde en vis social distance og forblive i isolation,« siger han blandt andet i videoen, som kan ses herunder:

Videoen er angiveligt optaget allerede tirsdag morgen, men er altså først blevet offentliggjort i dag, onsdag. Videoen er ifølge Daily Star optaget i prinsens hjem i Skotland.

»Som vi alle lærer løbende, så er det en underlig, frustrerende og ofte rystende oplevelse, når man ikke længere kan være i sin families og venners nærvær, mens ens normale rutiner går tabt,« fortsætter Prinsen i videoen.

Da det blev offentliggjort, at prins Charles var smittet med den dødelige virus, oplyste det britiske kongehus, at også Prinsens hustru, Camilla, skulle i isolation, selvom hun var blevet testet negativ.

Tirsdag kom det frem, at Camilla skal forblive i isolation til ugen er omme, da hun er begyndt at udvise symptomer.

Prins Charles nævner da også sin hustru i videoen på Twitter:

»I sådan en bekymrende situation, der er uden fortilfælde, tænker min kone og jeg især på dem, der har mistet deres kære under så svære og unormale omstændigheder, samt på dem, der går gennem sygdom, isolation og ensomhed,« lyder det.

Det er uvist, hvordan prins Charles blev smittet med virusset.

B.T. har dog tidligere beskrevet, hvordan han kan være blevet smittet gennem den britiske kulturelite, da Prinsen nåede at deltage ved flere offentlige begivenheder, inden den britiske regering indførte udgangsforbud. Det kan du læse meget mere om her.