Nedturen fortsætter for prins Andrew.

I sidste uge fratog dronning Elizabeth ham hans militære titler og protektorater, byen York vil ikke kendes ved ham, og senest ændrede en skole i Canada, som ellers var opkaldt efter prins Andrew, navn.

Dette er konsekvenser af beskyldninger fra Virginia Giuffre om, at prins Andrew skulle have voldtaget hende flere gange, da hun var teenager. En af de påståede voldtægter skulle have fundet sted på Jeffrey Epsteins private ø.

Og nu fortæller kilder fra den royale komité til Daily Mail, at prins Andrew kan risikere at miste endnu mere – nemlig sine livvagter. Det vil angivelig allerede ske i løbet af februar.

»Selvom ingen vil kommentere det offentligt, er det noget, der bliver diskuteret i komiteen,« siger kilden til Daily Mail.

Siden prins Andrew mistede sine titler, har rygterne om de skattebetalte livvagter floreret i befolkningen.

Man anslår, at de skattebetalte livvagter koster mellem to og tre millioner britiske pund, hvad der svarer til mellem 17 og 27 millioner kroner, årligt.

Da prins Harry og Meghan Markle i januar 2020 frasagde sig deres royale titler, røg de skattebetalte livvagter med det samme.

Det britiske kongehus er i krise, og befolkningen raser over prins Andrews opførsel.

Det har fået nogle borgere til at spraymale 'pædo-hjem' på dronning Elizabeths skotske residens.

Andre læser også