Pippa Middletons optræden som brudepige til sin søster Kates bryllup med prins William, i en stramtsiddende hvid kjole, gjorde hendes numse verdensberømt.
Pippa Middletons optræden som brudepige til sin søster Kates bryllup med prins William, i en stramtsiddende hvid kjole, gjorde hendes numse verdensberømt. Foto: KIRSTY WIGGLESWORTH / AFP
For første gang fortæller Pippa Middleton, hvordan det har været at blive verdensberømt fra den ene dag til den anden på grund af sin søster og sin numse. 

Hertuginde Kates søster Pippa stjal fuldstændig billedet, da hun fulgte sin søster op ad kirkegulvet ved brylluppet med prins William sidste år.

Pludselig var hele verden for fornavn med den kommende dronnings velformede lillesøster, og hendes privatliv var pludselig rigtig godt stof i aviser og blade over hele kloden.

TENNIS-WIMBLEDON/


BRITAIN-WEDDING/


I sin nye bog - festplanlægningsbogen 'A Year Of British Festivities For Families And Friends' - kommenterer hun for første gang offentligt sit livs store omvæltning.

- Det var en smule overraskende at opnå verdensomspændende anerkendelse, før man er fyldt 30 (hvis anerkendelse er det rette ord) på grund af sin søster, sin svoger og sin numse, siger Pippa i bogen.

- En dag vil jeg måske være i stand til at finde meningen med det her. I mellemtiden tror jeg, det er fair at sige, at det har sine fordele og sine ulemper.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.