Der er størst tiltro til, at Mary og Frederik sætter endnu et drengebarn i verden. Men skulle de mod forventning give Christian og Isabella en lillesøster, så er der penge at hente.

Ovenpå ugebladenes historier om, at Mary angiveligt venter sit tredje barn, har betting-bureauet Bet24 sat odds på den - måske - kommende familieforøgelse.

Traditionen for drengebørn i den kongelige familie sætter sit præg på gevinsterne. Tror man, at parret får en dreng, får man pengene 1,75 gange igen, mens en pige belønnes med odds 1,95.

Og der er endnu flere penge at hente, hvis Mary fødder tvillinger - til marts, som ugebladet Her og Nu angiver som terminen.

- Skulle hun denne gang føde tvillinger, kan der også tjenes gode penge på det. To drenge giver odds 2,70 og to piger giver odds 3,00, mens en dreng og en pige giver pengene 2,60 gange igen, siger oddssætter Jan Trier fra Bet24.

En kilde har bekræftet over for Se og Hør, at Mary er i lykkelige omstændigheder. Og ugebladet er ikke alene om at bringe den gode nyhed. Her og Nu skriver 'Nu er Mary gravid - føder til marts', mens Billed-Bladet på forsiden skriver 'Klar til ny baby'. Mens kongehuset selv er tavse som altid i den slags sammenhænge.