I anledning af Prins Joachims 49 års fødselsdag den 7. juni udsendte Kongehuset nye portrætter af ham og prinsesse Marie, og én sød detalje skiller sig ud.

Som altid på de officielle portrætter af den kongelige familie, er både prins Joachim og Prinsesse Marie iført deres fineste skrud - prinsen en gallauniform og prinsessen en råhvid kjole med gyldne blonder. Begge bærer deres Elefantorden. Men på det ellers officielle og strømlinede billede, skiller en romantisk detalje sig ud.

Vis mere

Parret står nemlig ikke bare side om side - som det oftest er kutyme på officielle portrætter af de kongelige par - de holder også i hånd. Prinsessens venstre hånd er blidt viklet ind i prins Joachims hånd, hvorpå han bærer en hvid handske, og med sin højre hånd, giver hun sin ægtemands arm et lille klem.

Og den søde detalje er ikke altid at finde på de kongelige pars officielle portrætter. Sammenligner man eksempelvis med kronprinsparrets officielle portræt, holder de ikke hinanden i hånden, men står blot side om side.

På Kongehusets officielle Facebook-side, er der umiddelbart ikke nogen, der har bemærket den lille søde detalje, men brugerne virker dog til at kunne lide billedet, og flere kommenterer, at parret virker meget glade for hinanden.

'Et flot billede af et prinsepar, der virker meget glade for hinanden,' skriver Tommy Hansen i kommentarfeltet under billedet.

'Er så glad for at fornemme to som elsker hinanden,' skriver Annette Mandal Christiansen.

Også en bruger ved navn Ella Jensen, mener at Prins Joachim og Prinsesse Marie udgør et godt par.

'De to passer så godt sammen ,så fine og naturlige,' skriver hun.