Lyt til artiklen

For nylig bakkede den norske kronprinsfamilie op om velgørenhedseventet tv-aktionen.

Kronprins Haakon, kronprinsesse Mette-Marit, prinsesse Ingrid Alexandra og prins Sverre Magnus havde nemlig ude foran deres royale residens på slottet Skaugum stillet en bod med kager op, som de solgte til fordel for Læger uden grænser.

»Kronprinsesse Mette-Marit er protektor for årets tv-aktion, som går til Læger uden grænsers arbejde for at give livreddende sundhedspleje og medicin til mennesker, som har mest brug for det,« skrev det norske kongehus, da de delte billedet af den kongelige kagebog på deres Instagram-profil.

Mens de fleste kommentarer til billedet – såsom prinsesse Märtha Louises – er af rosende karakter, så er der dog også en del, der bemærker noget mere end bare det gode initiativ.

De bemærker i stedet yderst til højre på billedet, hvor kronprinsesse Mette-Marits snart 17-årige søn står med hænderne i lommerne og airpods i ørerne.

»Meget fint! Må jeg foreslå en hat, prins Sverre Magnus, så ser folk ikke ørepropperne,« lyder en af de mange humoristiske bemærkninger.

For en teenager i huset, der helst bare gerne vil passe sig selv med musik i ørene, virker til at vække genklang i den norske befolkning.

»Teenageren med propper i ørerne,« lyder det blandt kommentarerne.

»Det passer fint med Airpods til kage,« lyder det fra en anden.