Blot en uge efter, at det kom frem, at et par i den britiske kongefamilie skal skilles, sker det igen.

Endnu et par har valgt at gå fra hinanden. Denne gang er der tale om dronning Elizabeths nevø og hans hustru, som har været sammen i mere end et kvart århundrede.

Det skriver BBC.

Den britiske jarl David Armstrong-Jones - der er søn af dronning Elizabeths lillesøster Margaret - og grevinde Serena Armstrong-Jones blev gift for 26 år siden.

ARKIVFOTO af Serena Armstrong-Jones (til venstre), David Armstrong-Jones (i midten), og deres datter Margarita Armstrong-Jones sammen med dronning Elizabeth.
ARKIVFOTO af Serena Armstrong-Jones (til venstre), David Armstrong-Jones (i midten), og deres datter Margarita Armstrong-Jones sammen med dronning Elizabeth. Foto: POOL
Vis mere

Sammen har de to børn.

I en udtalelse fra parrets talsperson forlyder det, at bruddet er foregået uden dramatik:

»Jarlen og grevinden af Snowdon er i al mindelighed blevet enige om, at deres ægteskab er slut, og at de skal skilles,« fortæller talspersonen og fortsætter:

»De beder om, at pressen respekterer deres og familiens privatliv.«

Nyheden kommer en uge efter, at en anden skilsmisse blev annonceret i det britiske kongehus.

I sidste uge blev det meddelt, at Dronningens ældste barnebarn, Peter Phillips, og hans hustru gennem 12 år, Autumn, går fra hinanden.

David Armstrong-Jones er nummer 21 i arverækkefølgen til den britiske trone.

Han har sit eget firma, hvor han fremstiller skræddersyede møbler. Derudover har han også skrevet flere bøger om indretning og møbler.