Kate Middleton - der i dag er Hertuginde af Cambridges - gør sit for ikke at få den opmærksomhed, som Pippa fik ved storesøsterens bryllup (arkivfoto).
Kate Middleton - der i dag er Hertuginde af Cambridges - gør sit for ikke at få den opmærksomhed, som Pippa fik ved storesøsterens bryllup (arkivfoto). Foto: Chris Jackson

Så er den gal igen. I det engelske kongehus er sindene bragt i kog over billeder, der viser hertugen og hertuginden af Cambridge på ferie på den lille privatejede, caribiske ø Mustique.

Billederne viser bl.a. en tydelig gravid hertuginde Kate Middleton i en lyseblå bikini. Det er det italienske magasin Chi, der i onsdagens udgave har valgt at bringe billederne på forsiden, men også det australske ‘Woman’s Day’ efterkommer efter eget udsagn læsernes interesse for den royale familie.
Woman’s Day-redaktør Fiona Connolly afviser dog, at der er tale om paparazzi-billeder.

- Der er en kæmpe interesse for Kate. Og her er hun på en offentlig strand sammen med andre folk på ferie. Billederne er ikke taget af en professionel fotograf, der ligger og lurer i busken. Det er billeder, der viser hende på en skøn ferie, og hun ser fantastisk ud, siger Fiona Connolly.

BRITAIN-ROYALS-MARRIAGE-EQUESTRIAN-RUGBYU


Men det er altså ikke godt nok for det britiske hof, der er ‘skuffede’ over, at billederne nu ryger ud i offentligheden. Det er et klart brud på parrets ret til privatliv, siger en talsmand for hoffet til den britiske avis Daily Mail, der skriver, at også medier i USA, Frankrig og Tyskland har købt billederne, der tilsyneladende løber op i mere end 100.000 engelske pund i alt.

Det italienske magasin Chi publicerede sidste år en række billeder af en topløs hertuginde af Cambridge på ferie i Frankrig.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.