Lyt til artiklen

Det endte tilsyneladende ikke helt efter hensigten, da prins Harry tidligere på årets forsøgte at reparere på de problematiske forhold til sin far.

For hans forslag blev ikke vel modtaget af daværende prins Charles og hustruen Camilla Parker-Bowles.

Det fremgår af en ny bog, 'The New Royals', skrevet af journalisten Katie Nicholl. Vanity Fair har et uddrag fra udgivelsen, der giver et nyt indblik bag kulisserne i den britiske royale familie.

Det var i april, at prins Harry og Meghan Markle lagde vejen forbi London for at glatte ud. Ved den lejlighed var parret, der har bopæl i Los Angeles, også vejen forbi dronning Elizabeth, som det tidligere har været fremme.

Ifølge 'The New Royals' mødtes far og søn i bare 15 minutter, inden prins Charles skulle videre og for første gang træde til for dronning Elizabeth ved en begivenhed på Windsor Castle.

»Harry gav krammere og ankom med de bedste intentioner og fortalte, at han ville rense luften,« som en ven af familien fortæller i bogen, hvor det dog også fremgår, at prins Harry og Meghan Markle kom for sent.

Og så gik det skævt, da prins Harry efterfølgende skulle have foreslået, at familien skulle gøre brug af en mægler for at få udredet problemerne.

»Det efterlod Charles noget forundret, mens Camilla spruttede ned i sin te. Hun fortalte Harry, at det var latterligt, og at de var familie og selv kunne ordne det indbyrdes,« fortæller kilden i bogen.

Prins Harry og Meghan har senest været hjemme i Storbritannien i forbindelse med dronning Elizabeths begravelse.