Prinsesse Madeleine og hendes forlovede Chris O'Neill viste sig for første gang officielt sammen, da Svenska Akademin mødtes på Børsen i Stockholm torsdag 20. december.
Prinsesse Madeleine og hendes forlovede Chris O'Neill viste sig for første gang officielt sammen, da Svenska Akademin mødtes på Børsen i Stockholm torsdag 20. december. Foto: ANDERS WIKLUND / SCANPIX

Efter lang ventetid viste prinsesse Madeleines forlovede sig officielt sammen med sin nye svigerfamilie i aftes

Smilet var stort og en anelse spændt, da Madeleines forlovede, den 38-årige Chris O’Neill, ankom til et bad af blitzlys forud for sin første officielle optræden i aftes.

Hele den svenske kongefamilie var samlet, da det litterære selskab ’Det svenske akademi’ traditionen tro mødtes i aftes og fejrede højtiden.

Det blev samtidig anledningen, hvor det seneste medlem af familien, prinsesse Madeleines forlovede, for alvor trådte ind i kongefamilien.

Fuck-finger til fotograf

Den 38-årige finansmand og mangemillionær skal giftes med den seks år yngre prinsesse ved et sommerbryllup næste år, og svenskerne har længe set frem til, at parret viste sig sammen i en officiel sammenhæng.

Derfor var skuffelsen også stor, da Chris O’Neill pludselig meldte afbud til den stort anlagte Nobelfest tidligere på måneden, hvor hans tilstedeværelse ellers var annonceret.

Den kommende prins prioriterede sit arbejde i New York frem for svigerfamilien, og det gjorde ingenlunde sagen bedre, at han forinden havde præsenteret en fuck-finger for en fotograf, der kom ham for nær under en hundeluftetur.

Nu har Chris O’Neill dog været i Sverige i næsten en uge, og svenskerne har fået, hvad de bad om. Forude venter mere intime sammenkomster i familien. Først dronning Silvias 69 års fødselsdag på søndag på Stockholm Slot og dagen efter juleaften med den kongelige familie.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.