(Arkivfoto)
(Arkivfoto) Foto: STEFAN WERMUTH
Engelsk prins Harry kommenterer nu for første gang de nøgenbilleder, som dukkede op af ham i august sidste år.

Det fortæller People Magazine.

OLY-ROYALS-DAY16/

Billederne viser den 28-årige prins nøgen under et festligt spil pool i en hotelsuite i den amerikanske spilleby, Las Vegas.

På det ene billede holder prins Harry hånden foran sine kongelige kronjuveler, mens en tilsyneladende topløs kvinde gemmer sig bag ham. På et andet billede omfavner en lige så nøgen prins Harry en formodet topløs kvinde bagfra.

Harry-eskapader


Billederne gik - ikke helt overraskende - verden rundt, da den unge mand er den tredje i rækken til den engelske trone. Foran ham står dronning Elizabeth, som dog ikke tælles med i arverækkefølgen, prins prins Charles og storebroderen prins William.

Situationen på hotelsuiten var et udtryk for, at han var for meget soldat, forklarer prins Harry selv.

- Det var nok et klassisk eksempel på, at jeg var for meget soldat og ikke nok prins, sagde han under et interview på en militærbase i Afghanistan.

- Når alt kommer til alt svigtede jeg mig selv, jeg svigtede min familie og jeg svigtede andre. Men [...] jeg var på et privatområde, og derfor burde der være en hvis form for privatliv, og det burde andre respektere, siger han.

Udtalelserne er frem kommet nogle dage efter, at prins Harry har fået megen medieopmærksomhed, fordi han har udtalt, at han har skudt talibanere i sin tid som helikopterskytte i Afghanistan.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.