Den unge pige, som Frederik festede løs med i lørdags, fortæller nu sin version af den våde nat i byen med kronprinsen.

Kronprinsens nære ven og fortrolige Jepp Handwerk så sig i går nødsaget til at kontakte B.T. for at tage brodden af Se og Hørs bombastiske udlægning af Frederiks natklubbesøg lørdag. Handwerk kunne nemlig fortælle, at pigen, som Frederik i ugebladet har været i 'nærkontakt med', er en af hans ansatte. B.T. kender pigens identitet, og nu er det lykkedes MSN Starlounge at få Emilie Jerichau i tale.

- Jeg kender Kronprinsen igennem min chef, Jeppe Handwerk, som er hans gode ven, fortæller hun til Starlounge. - Jeg har kendt ham derigennem de sidste fire år, hvor jeg har arbejdet for Jeppe, siger Emilie Jerichau.

Emilie arbejder i Handwerks firma Copenhagen Group. Her arbejder den blonde pige, der blev student fra Nærum Gymnasium i 2006, som assistent i administrationen, mens hun er ved at færdiggøre sin bachelor i international virksomhedskommunikation på Copenhagen Business School. Og som ven af Handwerk-familien har hun også mødt kronprins Frederik, som Jeppe Handwerk traf, da de to var i frømandskorpset sammen. Her blev Handwerk næsten fra dag et Frederiks fortrolige, og han var ved prins Christians dåb valgt som den eneste ikke-kongelige danske fadder.

- Hun arbejder i mit firma, og hun er en nær ven af mig og min hustru, sagde Handwerk til B.T. i går.