Prinsesse Nathalie zu Sayn-Wittgestein-Berleburgog hendes mand Alexander Johannsmann kysser hiannden efter vielsen i den evangeliske kirke i Berleburg
Prinsesse Nathalie zu Sayn-Wittgestein-Berleburgog hendes mand Alexander Johannsmann kysser hiannden efter vielsen i den evangeliske kirke i Berleburg Foto: INA FASSBENDER

De fleste piger drømmer om et stort prinsesse-bryllup.

Og det gjorde prinsesse Nathalie angiveligt også. Et borgerligt bryllup var i hvert fald ikke nok.
Tidlig lørdag aften blev hun kirkelig viet til Alexander Johannsmann, som hun allerede sidste år sagde ja til ved et borgerligt bryllup på Berleburg.

Lørdagens kirkelige handling fandt sted i den evangeliske kirke i Bad Berleburg. Og blandt gæsterne var dronning Margrethe, kronprins Frederik og kronprinsesse Mary.

Prinsesse Nathalie, der er datter af prinsesse Benedikte og kusine til Frederik og Joachim, bar i dagens anledning det samme brudeslør, som Mary også havde på i 2004, da hun blev gift med Kronprinsen.

Sløret tilhørte oprindeligt dronning Ingrid. Også dronning Margrethe, prinsesse Benedikte og Nathalies storesøster, prinsesse Alexandra, bar familiesløret, da de blev gift. Sløret er lavet af irske kniplinger, og dronning Ingrid bar det til sit eget bryllup den 24. maj 1935. 

Prinsesse Nathalie blev borgerligt gift med Alexander Johannsmann den 28. maj sidste år, da hun var højgravid med deres søn Konstantin. Han er i dag 11 måneder gammel.

Lørdag holder parret så et stort kirkeligt bryllup, hvor mere end 200 gæster er inviteret inklusiv den danske og græske kongefamilie. Festen startede allerede fredag med en grillfest i haven ved Berleburg slot, der ligger i byen Bad Berleburg i delstaten Nordrhein-Westfalen i den vestlige del af Tyskland. Bonn og Köln er de nærmeste storbyer.

Efter den kirkelige vielse er der reception og senere middag.

Nathalie er kendt som en dygtig dressurrytter og fik bronze ved OL i 2008, ligesom hun håber at kvalificere sig ved næste års OL i London. Derfor er bryllupsdatoen også valgt med omhu, så festlighederne ikke kommer i vejen for Nathalies mange ridekonkurrencer.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.