Mange kvinder misunder sikker hertuginde Kate hendes smukke ydre. Men nu afsløres nogle af hemmelighederne.
Mange kvinder misunder sikker hertuginde Kate hendes smukke ydre. Men nu afsløres nogle af hemmelighederne. Foto: PAUL ELLIS

Går du og drømmer om at se lige så godt ud og være lige så stilsikker, som den britiske Hertuginde Kate, så får du snart en hjælpende hånd. Et britisk medie har nemlig gennemgået hertugindens skønhed i detaljer.

Hvor mange tænder viser Kate, når hun smiler, og hvor store er hendes krøller? Det er blandt andet spørgsmål som disse, som du snart vil kunne få svar på. Den britiske udgave af modemagasinet Vogue vil nemlig i februar-udgaven bringe en detaljeret gennemgang af vejen til hertugindens smukke ydre.

Det skriver CNN.

Kate1

Blandt andet vil du kunne få at vide, at Kates krøller gennemsnitligt har en diameter på 2,5 centimeter - en oplysning, der kan være nyttig, hvis du påtænker at kopiere Kates frisure. Og hvis du også vil have hendes smil, så er det måske godt at vide, at Kate i gennemsnit viser 8,6 tænder, når hun smiler. .

Da Kate forlod hospitalet efter sin graviditetsindlæggelse i december bar hun blåt. Og det er netop den farve, hun oftest ses i.

Desuden har modemagasinet været igennem et utal af billeder af Kate og er derved nået frem til, hvilken farve hun holder mest af at iklæde sig. Måske ikke overraskende ses Kate oftest i den royale farve - nemlig blå.

Kate viser gennemsnitligt 8.6 tænder, når hun smiler.

Og når Kate har iklædt sig en af sine mange blå rober, så er der stor sandsynlighed for, at kjolen har en såkaldt bådudskæring. Ved 42 procent af de arrangementer, som hun deltager i, bærer hertuginden nemlig en kjole med den såkaldte bådudskæring, som er en stor, rund udskæring.

Hertuginde Kate bærer ofte en såkaldt bådudskæring, som det ses på billedet.

Selv om Kate er yderst populær i Storbritannien, så er det dog begrænset, hvor meget hun smitter af på den almindelige menneskers tøjstil. Det vurderer designeren Roland Mouret overfor Vogue.

Ifølge Vogue vil de folk, der kan lige Kates tøjstil, nemlig ikke løbe ud og købe det samme tøj som hertuginden.

- For at være ærligt, så er det mere sandsynligt, at vi får ordre på en kjole som Kim Kardashian har haft på, siger designeren. 


Resten af hemmelighederne bag Kates udseende afsløres først, når februar-nummeret af det britiske Vogue kommer på gaden. Allerede nu kan du dog på Vogues hjemmeside se et stort galleri med billeder af Kate fra hun var fire år og frem til nu, hvor hun netop er blevet 31 år.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.