Én gang skal jo være den første, og for dronning Sonja og kong Haralds barnebarn Leah Isadora Behn blev den gang så tirsdag formiddag.

Her lod hun sig for første gang nogensinde inderviewe, da hun satte sig til rette i 'God morgen Norge' og satte ord på blandt andet dét med at være midt i rampelyset.

Noget, der kan synes en smule skræmmende, forklarede den 15-årige kongelige kvinde.

For når ens mor hedder prinsesse Märtha Louise, lærer man hurtigt, at der ikke skal meget til, før man lander i avisspalterne. Alligevel tiltrækker rampelyset den unge prinsesse.

Norske prinsesse Märtha Louise med døtrene Leah Isadora Behn, Emma Tallulah Behn og Maud Angelica Behn.
Norske prinsesse Märtha Louise med døtrene Leah Isadora Behn, Emma Tallulah Behn og Maud Angelica Behn. Foto: NTB SCANPIX
Vis mere

Leah Isadora Behn er nemlig bidt af en gal makeup-pensel og holder af at dele sine præstationer på sin Instagram-profil. En profil med over 22.000 følgere. Hendes store drøm er da også at få arbejde inden for modebranchen.

»Jeg har ikke lyst til at få et kedeligt job, for at sige det sådan. Ikke et kontorjob,« fortalte hun i programmet, hvor hun fik opbakning under sin interview-debut.

Både søster Maud Angelica og mor prinsesse Märtha Louise var nemlig med i studiet, da journalisten spurgte hende, om hun frygtede den offentlige opmærksomhed.

»Selvfølgelig er jeg bange. Jeg er altid bange og bange for alt. Eller jeg er i hvert fald bekymret. Det er meget skræmmende, men det er også spændende at have et større publikum,« svarede hun så.

Leah Isadora Behn er prinsesse Märtha Louise og Ari Behns anden og næstældste datter – og så er hun dronning Sonja og kong Haralds tredje barnebarn.

Men selv om hun er nummer seks i arvefølgen til den norske trone, har hun ingen kongelige titler og er heller ikke en del af kongehuset.