Da Prinsesse Marie i weekenden inviterede til havefest i anledningen af sin 40 års fødselsdag, udviklede de larmende festligheder sig til klager, hvorefter politiet slog et smut forbi.

Det skriver Se og Hør.

En stribe prominente gæster heriblandt kronprins Frederik, grevinde Alexandra og Caroline Fleming gav den lørdag gas på Emiliekildevej nord for København, da prinsesse Marie forsinket inviterede til havefest i anledningen af sin 40 års fødselsdag, der faldt tidligere på året.

Gæsterne ankom omkring kl. 17 og allerede tidligt på aftenen blev de royale festligheder for meget for nogle af beboerne i det eksklusive kvarter, som klagede over den høje musik.

»Jeg ringer snart efter politiet. Det larmer så frygteligt i hele området!« lød det ifølge Se og Hør fra en kvinde, der var ude og lufte sin hund i kvarteret.

En nabo forsøgte også at tale ind i samtaleanlægget ved gitterporten for enden af den lange indkørsel for at bede prinsesse Marie dæmpe gemytterne. Men det var tilsyneladende forgæves, for musikken, der tidligt på aftenen bestod af nutidig popmusik og sidenhen blev mere rocket, fortsatte for fuld styrke.

Til sidst fik naboerne nok af larmen og kl. 00.40 dukkede to betjente op i en patruljebil og parkerede få meter fra festen. Henrik Suhr, der er pressekoordinator hos Nordsjællands Politi, bekræfter, at der lørdag aften blev indgivet to anmeldelser.

»Vi konstaterede så, at der ikke var musik, da patruljebilen nåede frem,« siger han til Se og Hør.

Kort før politiets besøg var musikken blevet skruet ned, og da patruljebilen efter fem minutter igen forlod adressen, begyndte gæsterne også at sive fra den royale havefest efter godt og vel otte timers festivitas.