Den smukke Charlotte Casiraghi, datter af Monaco's prinsesse Caroline, i lyserødt ved sin onkel fyrst Alberts bryllup i juli sidste år i Monaco, er nu er så træt af de omsværmende paparazzier, at hun har lagt sag an mod dem.
Den smukke Charlotte Casiraghi, datter af Monaco's prinsesse Caroline, i lyserødt ved sin onkel fyrst Alberts bryllup i juli sidste år i Monaco, er nu er så træt af de omsværmende paparazzier, at hun har lagt sag an mod dem. Foto: BRUNO BEBERT/POOL

De skal bare lade hende være i fred. Dette er ønsket og baggrunden for, at den smukke 25-årige Charlotte Casiraghi, datter af Monacos prinsesse Caroline, har lagt sag an mod adskillige nævenyttige fotografer. Det skriver royaltyinthenews.com.

Ifølge Charlotte Casiraghis advokat, Alain Toucas, går den smukke, unge kvinde gennem et dagligt helvede, hvor mindst et dusin paparazzier nådesløst følger efter hende, og ikke mindst fotograferer den unge kvinde. Uanset hvor hun befinder sig.

Det får advokaten til at sammenligne Charlotte Casiraghi, som faktisk ikke er prinsesse, men bliver kaldt det af advokaten, med den afdøde prinsesse Diana. Hendes liv endte som bekendt tragisk i en tunnel i Paris, hvor hun følte sig forfulgt af paparazzier.

LÆS OGSÅ:

kjoler

LÆS OGSÅ:

kombibillede

Interessen for den gudindesmukke Charlotte er ikke blevet mindre, efter hun for nylig brød sit mangeårige forhold til kæresten Alex Dellal, og i stedet er begyndt at date den franske skuespiller, Gad Elmaleh.

Unge Charlotte er muligvis blevet rådet af sin mor, Caroline, hvem Charlotte i øvrigt ligner næsten på en prik, til at lægge sag an mod paparazzierne. Caroline har nemlig med succes selv lagt sag an mod de allestedsnærværende fotografer.

LÆS OGSÅ:

Kongelige teenage-modeller - 1

I 2004 vandt Caroline en lignende principsag over de forhadte paparazzier i Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol, der tilkendte hende retten til privatlivets fred.

Den samme afgørelse går hendes smukke datter formentlig også efter at opnå.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.