Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Fredag offentliggjorde kongehuset det nyeste familiebillede af den royale fire-børns familie fra Frederik VIII palæ på Amalienborg. Men et af børnene mangler noget - kan du se det?

Det nye billede, er knipset for ganske nylig af kronprinsparrets foretrukne portrætfotograf, Steen Evald.

Ifølge kongehuset er billedet taget i anledning af kronprinsparrets forestående officielle besøg i Australien, under temaet 'State of Green - Join the Future.Think Denmark' der varer i seks dage.

Familien


Frederik og Mary har taget tvillingerne, Vincent og Josephine, med sig på officielt besøg, mens storebror Christian og storesøster Isabella i første omgang pænt bliver hjemme og passer deres skole og børnehave.

Det nye billede afslører, at den engang kommende kong Christian XI har tabt sin første fortand. Det er der nu ikke noget usædvanligt i for den seks-årige prins. Til gengæld må han finde sig i, at der kan gå op til trekvart år, før en ny og blivende fortand er vokset på plads.

Familien
Udover den tandløse prins viser billedet også en harmonisk familie, hvor prinsesse Isabella smiler underfundigt med samlede læber og det glatte pagehår holdt på plads af en smart hårbøjle.

Mens det er tydeligt at se, at tvillingerne har vokset sig store og er nået den alder, hvor æblekinder og elastikker om hånd- og fodleddene gør sig gældende.

Denmark - Crown Prince Frederik and Crown Princess Mary


Det er heller ikke svært at se, hvem der er hvem af tvillingerne. Kronprins Frederik sidder nemlig med Vincent, der er klædt i skotskternede bukser og grå striktrøje, mens Josephine, der sidder på mors skød, igen er blevet klædt i farven støvet rosa. Josephine har en spencerkjole i velour på og en fin, hvid blondekrave om den buttede hals.

Som nævnt er kronprinsparret og tvillingerne fredag rejst 'down under' med tvillingerne. Her skal Frederik og Mary besøge byerne Sydney, Melbourne og Canberra i løbet af besøget, der officielt begynder søndag den 20. november og slutter igen lørdag den 26. november.

Når det officielle besøg slutter, rejser Mary på familiebesøg i Hobart på Tasmanien, mens Frederik i første omgang rejser til Vietnam på officielt besøg fra den 27. november til den 1. december.

Derefter rejser han tilbage til Tasmanien, hvor der venter ham et par ugers ferie sammen med Mary og alle de fire børn. I mellemtiden er prins Christian og prinsesse Isabella nemlig blevet fløjet til Tasmanien, så de også kan være med ved familiebesøget.

Så du i øvrigt, at det var tanden, der manglede?
Familien