Hertuginde Meghan har måttet lægge øre til meget fra sin fars side af familien, efter hun blev gift med den engelske prins Harry.

Senest har hendes 16 år ældre søster, Samantha Markle, udgivet en bog, som retter skarp kritik mod hertuginden. Det skriver flere udenlandske medier, herunder US Weekly.

Men bogen og de beskyldninger, der er i den, får ikke lov til at bundfælde sig som den skinbarlige sandhed om hertuginde Meghan.

Faktisk er der flere, som sætter spørgsmålstegn ved bogen, faktaene i den og søsterens bevæggrunde for at skrive den.

Blandt andre har forfatter Omid Scobie rettet kritik mod Samantha Markles værk, 'The Diary of Princess Pushy’s Sister Part 1'.

»Jeg finder det meget svært at tro på, at Samantha vil have noget interessant at sige om sit forhold til Meghan, da de simpelthen ikke har noget forhold til hinanden,« lyder det fra Omid Scobie. Han var selv medforfatter til 'Finding Freedom', som netop handlede om hertugen og hertuginden af Sussex.

Omid Scobies bog havde igennem en tredjepart hertuginde Meghan ind over. Hertuginden ville sikre, at detaljer om netop hendes forhold til faren blev fremstillet rigtigt.

Men det er ikke kun Scobie, som mener, at Samantha Markle ikke har rent mel i posen. Flere folk på sociale medier finder den nye udgivelse kritisabel.

I den nye bog bliver det blandt andet påstået, at det eneste, faren, Thomas Markle, hørte fra det royale par, efter han havde fået en blodprop, var en sms fra prins Harry. (Arkivfoto).
I den nye bog bliver det blandt andet påstået, at det eneste, faren, Thomas Markle, hørte fra det royale par, efter han havde fået en blodprop, var en sms fra prins Harry. (Arkivfoto). Foto: FACUNDO ARRIZABALAGA
Vis mere

Herunder kan du læse kommentarer fra nogle af søsterens kritikere:

  • Halvsøsteren Samantha Markle er så jaloux på Meghan Markle, at hun slet ikke kan komme over det. Meghan går igennem endnu en graviditet, mens der bliver sagt onde ting om hende.
  • Jep, Samantha Markle har brugt enhver mulig snydemetode til at tjene penge i stedet for at få sig et reelt arbejde.
  • Samantha Markle kan ikke engang bevirke, at der bliver løftet et enkelt øjenbryn (over bogen, red.). Hun har ingen troværdighed overhovedet.
  • Samantha er en virkelig jaloux tæve. En undermåler, der prøver at tjene penge på sin søster.
  • Uanset hvor meget jeg gerne vil tro på Samantha Markle, så er hun en lystløgner, som mangler troværdighed.

Sådan lyder et lille udpluk af kommentarer fra personer, som er på hertuginden og hertugens side i sagen.

Det vides ikke, hvor meget bogen, som allerede er på gaden, vil indbringe storesøsteren, men selv lægger hun ikke skjul på, at hun er interesseret i pengene.

»Det var en 'Catch 22' (en situation, man på grund af modstridende begrænsninger ikke kan komme ud af, red.), da vi alle havde regninger, vi skulle betale, og jeg lever med et handicap,« lyder det fra Samantha Markle ifølge magasinet Tatler.

»Jeg besluttede, at når det var passende, og når det, jeg havde at sige, gjorde nytte i offentligheden, hvorfor skulle jeg så ikke have noget for det?«

Sådan lyder det fra den 56-årige forfatter, som lider af multipel sklerose.

De anklager mod hertuginde Meghan, som Samantha Markle ytrer i sin bog, tæller blandt andet en stor forandring, som kom, efter hertuginden mødte sin mand, manglende omsorg for faren og manipulerende adfærd.

»Han (far Thomas Markle, red.) betalte for, at Meg kunne få en god uddannelse, og i stedet for at vise taknemmelighed var hun nedladende og kontrollerende,« lyder det i den nye bog.

Den 36-årige prins Harry og den 39-årige hertuginde har ikke kommenteret beskyldningerne i bogen.

Hertuginde Meghan har ikke talt med sin søster siden 2008, ligesom hverken Samantha eller Thomas Markle var med til brylluppet.