Hertuginden af Sussex Meghan Markle har vundet seneste del af sagen mod mediet Mail on Sunday.

Det skriver BBC.

Mediet har forsøgt at få appelretten til at omstøde en dom fra Højesteret, som dømte til fordel for Meghan Markle, da hun mente, at mediet forbrød sig mod hendes privatliv og ophavsrettigheder, da de publicerede dele af et brev, hun havde sendt til sin far.

Appelretten har ikke fundet grund til at omstøde dommen.

»Det her er ikke kun en sejr for mig, men for alle, der har været bange for at gøre det, de mener er rigtigt,« lyder det fra Meghan Markle i en pressemeddelelse.

Thomas Markle, Meghan Markles far, har tidligere fortalt, hvorfor han valgte at dele brevets indhold.

Han fortalte, at det skete som en reaktion på, at der var bragt en artikel i det amerikanske magasin People, hvor en anonym ven af hertuginden for første gang nævnte brevet og sagde, at der blev rakt ud til faren. Thomas Markle mente nemlig slet ikke, at hans datter havde vist, hun ville forsones, i det, hun skrev.

Prins Harry valgte, efter Mail on Sunday havde bragt tekstbidder fra brevet, at sagsøge koncernen bag mediet.

I brevet til sin far skrev Meghan Markle blandt andet, at hans handlinger har knust hendes hjerte i millioner af stykker.

»Hvis du elsker mig, som du siger til pressen, at du gør, så 'please stop'. Vær sød at lade os leve vores liv i fred. Hold op med at lyve, hold op med at forårsage så meget smerte, hold op med at udnytte mit forhold til min mand,« skrev hun blandt andet.

Senest har Thomas Markle udtalt, at datteren bør fratages sine titler, efter hun lavede forskellige sketcher i Ellen DeGeneres' talkshow.