Allerede år før, Meghan Markle fik sin prins Harry, drømte hun som så mange andre piger om at blive en prinsesse en dag. Det skrev hun om på sin livsstilsblog 'The Tig', hvor hun også afslørede sin egen favorit-prinsesse, skriver magasinet People.

'Små piger drømmer om at blive prinsesser. For mig handlede det hele om She-Ra Princess of Power',' skrev Markle ifølge People på sin blog i 2014 med reference til den amerikanske, animerede prinsessefigur She-Ra, der blev lavet som en opfølgning på den ultrapopulære He-Man figur.

I sit blogindlæg om prinsessedrømme refererede Meghan Markle også til Kate Middleton, og det var altså fire år før, at den britiske Hertuginde af Cambridge skulle blive hendes egen svigerinde.

'Voksne kvinder synes at bevare denne barndoms fantasi. Bare se på pompen og omstændighederne omkring det kongelige bryllup og den endeløs samtale om prinsesse Kate,' skrev Meghan Markle dengang ifølge People.

Markle lukkede sin blog i 2017, samme år som hun mødte prins Harry, men de to ting havde dog efter sigende intet med hinanden at gøre, har People tidligere skrevet.