Det er ingen hemmelighed, at Meghan Markle bringer et frisk pust til det britiske kongehus.

Denne gang er ingen undtagelse.

Ifølge flere britiske medier, herunder Mirror, har hertuginden af Sussex bidraget til, at Harry drikker mere mineralvand og ikke længere drikker alkohol, te og kaffe.

Det er i sig selv en præstation, da prins Harry var kendt for i sine unge dage at gå til stålet med alkohol og vilde byture.

Foto: POOL New
Vis mere

Kilder tæt på kongehuset har udtalt til de britiske medier, at Meghans indvirkning har haft betydning for, hvordan prinsen agerer i festlige lag.

»Hans nye stil gør ham ikke til den mest underholdende i selskabet, men han er klart mere rolig og afslappet,« siger kilderne ifølge Mirror.

Det er ikke kun prinsens væskeindtag, som Meghan har præget. Ifølge kilderne spiser han også bedre, træner og dyrker yoga, efter han har mødt sin 37-årige udkårne.

Dermed blev det royale pars nytårsaften formentlig roligere end i 2017, hvor de var sammen i Monte Carlo og Monaco, hvor de festede natten lang.

Foto: GEOFF PUGH
Vis mere

Aftenen blev nok også mere afslappet, da parret venter deres første barn. De blev gift 19. maj i år, og hendes titel er nu hertuginde af Sussex.

Tidligere har Meghan Markle været gift med skuespiller og producer Trevor Engelson.

Meghan Markle var, før brylluppet med prins Harry, en kendt skuespillerinde. Hun har haft en stor rolle i den populære tv-serie 'Suits'.

På grund af sin nye titel er hun dog blevet nødt til at blive udskrevet fra serien.

Foto: Damir Sagolj
Vis mere