Den britiske prins Harry beskyldte angiveligt sin storbror, prins William, for at forsøge at få ham til at vrage Meghan Markle.

Gennem flere uger har forholdet mellem Meghan Markle og Kate Middleton været genstand for spekulationer. For hvad er egentlig grunden til, at der er knas mellem svigerdøtrene i det britiske kongehus?

Senest er det kommet frem, at nygifte prins Harry og Meghan angiveligt ikke vil fejre jul sammen med dem.

Ifølge Daily Mirror troede flere, at det skyldtes uenighederne mellem Meghan og Kate, men nu viser det sig, at det er prinserne, der er centrum for balladen.

Foto: Chris Jackson/Reuters/Ritzau Scanpix
Vis mere

Prins William skulle angiveligt have opfordret prins Harry til at droppe Meghan Markle.

Rygterne kommer blot få uger efter, at Harry og Meghan afslørede, at de vil flytte ud af Kensington Palace, hvor William og Kate også bor, for i stedet at flytte ind på Windsor Castle uden for London.

Ifølge The Sun har forholdet mellem de to prinser aldrig været dårligere. De begyndte at småskændes tilbage i 2016, da 37-årige Meghan begyndte at date Harry.

Prins William er angiveligt ophidset over Harrys tendens til at overbeskytte Meghan.

Foto: MICHAEL BRADLEY/AFP/RITZAU SCANPIX
Vis mere

»Han tåler absolut ingen kritik af Meghan - og han er så følsom, at han ofte ser kritik, når der ikke er nogen,« siger en kilde til The Sun.

Efter prins William første gang blev introduceret til Meghan Markle, skal han have tilbudt sin bror et råd - som var alt andet end et velkomment.

William mente, at Harry skulle tage det lidt roligt.

»Harry beskyldte sin bror for at prøve at afslutte romancen, før den overhovedet var begyndt. Det er de aldrig rigtig kommet over,« siger en kilde til The Sun.