Det er fjerde gang, kronprinsesse Mary møder op til nytårstaffel i sin vinrøde velourkjole.

Men det betyder ikke, at folk er blevet trætte af den. Tværtimod.

Hos den britiske tabloidavis Daily Mail er man så begejstret for den gamle sag, at man har dedikeret en hel artikel til den.

'Kronprinsesse Mary af Danmark slog sin dedikation til bæredygtighed fast, da hun bar en bordeaux balkjole for fjerde gang på 12 år under den danske kongefamilies årlige nytårsreception i København tirsdag aften,' skriver mediet i artiklen, som de har givet overskriften 'Prinsessen af genbrug'.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik ved nytårstaflet i 2019.
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik ved nytårstaflet i 2019. Foto: Keld Navntoft
Vis mere

'Mary, 47, var et syn i velour, da hun ankom med sin mand, prins Frederik, 51, til Amalienborg slot i landets hovedstad, hvor hun forblændede tilskuerne i en specialsyet kjole af den danske designer Birgit Hallstein og en samling af rubiner og diamantsmykker.'

Det er kun fem år siden, kronprinsesse Mary sidst bar kjolen. Dengang var hun iført et matchende halsbånd i samme velourstof som kjolen.

To år forinden havde hun båret den uden andre smykker end sit diadem, sine obligatoriske ordener og et spænde på bæltet.

Samme spænde, som hun bar ved dette års nytårstaffel, hvor hun dog havde tilføjet en stor halskæde.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik ved nytårstaflet i henholdsvis 2012 og 2014.
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik ved nytårstaflet i henholdsvis 2012 og 2014. Foto: Keld Navntoft
Vis mere

Hvor kjolens silhuet har været helt ens de seneste tre gange, så var den en anelse anderledes, første gang hun havde den på ved et nytårstaffel.

I 2007 var hun nemlig gravid med kronprinsparrets andet barn, 12-årige prinsesse Isabella.

Derfor sad snittet højere på hendes slanke krop, så kjolen faldt en anelse lettere over maven. Desuden var udskæringen dybere, så der var plads til et større halssmykke.

Samtidig havde Kronprinsessen dengang sit mørke hår hængende løst - en afslappet frisure, som i dag sjældent ses, når kronprinsesse Mary er iført gallakjole.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik ved nytårstaflet i 2007.
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik ved nytårstaflet i 2007. Foto: Lars Helsinghof Bæk
Vis mere

Også herhjemme har Kronprinsessens kjole vakt jubel.

B.T.s modeekspert Laura Terkildsen gav således kronprinsesse Marys kjole seks ud af seks stjerner, da hun 1. januar vurderede de mange rober.

»Den klæder hende rigtig godt og viser hendes figur rigtig fint, også selvom den ikke er meget opsigtsvækkende,« udtalte eksperten og kaldte kronprinsessen evigt 'ulasteligt klædt'.

Kronprinsesse Mary er flere gange blevet udråbt til verdens mest velklædte kongelige.