Hoffet vil hverken sige, hvornår Mary føder - eller for den sags skyld ikke føder. Med andre ord: Det kan ske når som helst.

To af hinanden uafhængige kilder fortæller i B.T. mandag, at kronprinsesse Mary formentlig indlægges og sættes i fødsel i dag på Rigshospitalet. Én af kilderne mente oveni købet at vide, at det skulle ske i morges.

Selvom B.T. har omtalt oplysningerne som et 'varmt rygte', så har både danske og udenlandske aviser oversat historien til, at Mary allerede er indlagt. Det er dog ikke tilfældet, men hoffet siger kryptisk, at 'det sker, når det sker'.

- Der er ikke tale om indlæggelse på et i forvejen fastlagt tidspunkt. Det sker, når det sker, fuldstændig som det i øvrigt var tilfældet med prins Christian og prinsesse Isabella, som begge blev født ved naturlig fødsel, siger Kongehusets kommunikationschef, Lene Balleby, til bt.dk

Hoffet har tidligere angivet terminen til at være 'midt i januar', og eftersom tvillingefødsler normalt sættes i gang to uger før tid, er i dag mandag ikke et dårligt bud.

Dog karambolerer dagen dog med nytårskuren, som Kronprins Frederik deltager i tirsdag og onsdag på Christiansborg Slot.

Australske medier mener til gengæld at vide, at det bliver umiddelbart efter nytårskuren, nemlig torsdag den 6. januar.