Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Den danske kronprinsesse fejrede i weekenden sin slyngveninde Amber Pettys 40-års fødselsdag med 150 andre gæster i Adelaide.

Og det var både en våd og festlig fornøjelse.

Indtil videre er det sparsomt med oplysninger, der er sluppet ud fra festen. Men den lokale radiovært og kendt-for-at-være-kendis Amber Petty har nu lagt et blogindlæg på sin personlige hjemmeside AmberPetty.com.au

Blandt andet blev Mary sammen med fem andre af Amber Pettys nærmeste veninder tvunget til at stå med pink modelkonkurrencebånd med påtrykket "AMBER'S LIFE MAID" (Amber's livs-brudepige red.), mens de holdt personlige taler.

Og Mary blev endda udsat for en joke i den royale ende af spektret, da Ambers ven Matt Gilbertson skulle holde tale.

- Han startede med at sige: 'Vi har selvfølgelig kongelige med os i aften.' Og så vendte han sig mod min far, (som har været i tæppebranchen hele livet og ejede en forretning i 70'erne, der hed Carpet Kingdom (Tæppekongeriget red.)) 'Ja, vi har selveste Tæppekongen her i aften.' Uvurderligt, skriver Petty.

Den nu 40-årige veninde til Mary afslørede også, at festen var blevet lige lovligt våd. Særligt da Amber Petty skulle synge med en flok Dolly Parton-look-alikes, var det ved at gå galt.

- Jeg huskede omkring 80 pct. af ordene, men det er vel ikke så slemt, hvis man tænker på, hvor meget champagne, der var involveret, lader Amber Petty forstå.

Om Mary tillod sig selv et lille glas vin, som var tilfældet ved en frokost med netop Petty tidligere på dagen, melder historien ikke noget om.

Andre læser også