Kronprinsessen dukkede sammen med modeller, rockstjerner og venner af Dansk Magazine og George Jensen op, da de to modehuse fredag holdt kendis-brunch midt i København.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Den modeinteresserede kronprinsesse får oplevet lidt af hvert i disse dage. Torsdag var Danmarks kommende dronning til modeshows i Bella Center, inden hun tog videre til Forum for at møde nogle danske designere som Malene Birger og Camilla Stærk.

Fredag gæstede Kronprinsesse Mary så Georg Jensen på Strøget i København. Her havde juvelerforhandleren inviteret til brunch og fremvisning af arvesølvet i samarbejde med Dansk Magazine, som Kronprinsessen tidligere har poseret for.

Rockstjerner, modeller, branchefolk og venner ankom i bagende solskin og smuttede ind i de køligere lokaler, hvor de kunne nyde et koldt glas og få lidt til maven.

Ved 12.30-tiden susede Kronprinsesse Mary ind med sit følge. Efter cirka 20 minutter forlod hun igen stedet med smil på læben og med solbriller på. Efter hun i går havde stillet op til et kort interview i Forum, ønskede hun ikke at svare på B.T.s spørgsmål.

Se eller gense BT TV-indslagene fra Marys lange modedag torsdag.