Hun gav ikke meget væsen af sig, Danmarks kronprinsesse Mary, da hun tirsdag eftermiddag var på julegaveindkøb i indre by i København.

Kronprinsessen, der efter ferien med Frederik og deres fire børn i Australien og Tasmanien, havde smidt sommertøjet og klipklapperne.

I stedet var Mary varmt klædt på i en grå, halvlang ulden frakke med smarte detaljer, et sort halstørklæde og cowboybukser, da hun blev spottet i den fashionable modetøjsbutik, Marc by Marc Jacobs. LÆS OGSÅ: Men selv om det var landets kommende dronning, der gik ind og ud af butikkerne i indre by, var der ingen, som ænsede hende.

Fuldstændig som var hun en ganske almindelig dansker, kom kronprinsessen gående midt på Sværtegade diskret fulgt af en PET-vagt. Og selv om hendes målbevidste gang viste, at hun havde travlt, stoppede Mary alligevel beredvilligt for at svare på bt.dk’s spørgsmål:

- Er De ude at købe julegaver?

- Ja, det er jeg, svarede Mary med et venligt smil.

- Er det til kronprinsen?

- Det er til flere forskellige, smilede kronprinsessen hemmelighedsfuldt og gik videre på sit julegaveindkøb midt i vrimlen af danskere, der var ude i samme ærinde. Men inden da, nåede Mary at fortælle, hvornår hun og familien tager til Marselisborg Slot for at holde jul med dronning Margrethe, prins Henrik, prins Joachim, prinsesse Marie og lille prins Henrik.

- Det er ikke på selve dagen. Det er lidt før juleaften, vi tager af sted, sagde Mary og ønskede også bt.dks udsendte et glædeligt jul retur. Det betyder, at den royale fire-børnsfamilie ankommer til farmor og grandpapa’s lille slot i Århus i god tid før juleaften.