Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

De fleste er nok klar over, at vores kronprinsesse Mary er en tur 'down under' med familien for tiden. Men de færreste er måske klar over, at Mary har en klon på den anden side af jorden. En klon, som er hendes søster, Patricia.

Hvis man ikke vidste bedre, kunne man tror, at det var et manipuleret billede, som du kan se herover. For hvordan kan vores allesammens kronprinsesse være to steder på en gang.

Sandheden er naturligvis, at det kan hun heller ikke. Den anden kvinde på billede er kronprinsesse Marys storesøster, Patricia Donaldson, der er fire år ældre end Mary.Billedet er taget under kronprinseparrets besøg på Marys hjemø Tasmanien syd for det australske fastland. Her slapper parret og deres fire børn af sammen med venner og familie, som det fremgår af billedet, hvor Patricia og Mary er på vej ud af en forretning.

De australske medier, er dog ikke videre tilfredse med den mængde tid, som parret og specielt deres 11-måneder gamle tvillinger Prinsesse Josephine og Prins Vincent, har brugt i rampelyset under besøget i Tasmanien, hvor familien for tiden holder ferie efter et par ugers officielt besøg i Sydney og Melbourne.

Selvom det ikke er lige til højrebenet, at skelne de to søstre, er det Danmarks kronprinsesse Mary, som ses til højre i billedet.

Andre læser også