Kronprinsesse Mary har valgt at lukke i om krisen i det danske kongehus.

Under et doorstep, der er afholdt natten til onsdag dansk tid i Vietnam, forklarer hun, at hun ikke håber, at pressen er rejst hele vejen dertil for at få svar på det.

Det fortæller B.T.s royale korrespondent, Jacob Heinel Jensen, der var til stede under doorsteppet.

»Prinsesse Marie sagde til mig i Paris, at jeres forhold er kompliceret,« indledte han et spørgsmål til Kronprinsessen, som svarede:

»Jeg har ikke yderlige at tilføje.«

Forinden var Mary blevet spurgt ind til, hvad hun tænker om den uro, der er i den kongelige familie.

Der gik fem-seks sekunder, før hun svarede:

»Jeg har ikke yderligere at tilføje til det, jeg allerede har sagt. Jeg håber, de ikke er rejst hele vejen herud for at stille det spørsgmål. Har de nogle andre spørgsmål?«

Det er den seneste tid gået verden rundt, at dronning Margrethe ved årsskiftet fratager prinse- og prinsessetitlen fra prins Joachims fire børn.

I første omgang forklarede dronning Magrethe, at hun havde haft overvejelsen længe, og at hun tog beslutningen for børnebørnenes skyld.

Efterfølgende fulgte interview med prins Joachim, prinsesse Marie og 23-årige prins Nikolai, hvor de gav udtryk for, at de var skuffede og kede af det, og at de ikke havde talt med deres mor, svigermor og farmor efterfølgende.

Senere udtalte dronningen, at hun havde undervurderet, hvor berørt prins Joachim ville blive af situationen. Men at hun fastholder beslutningen.

»Jeg har truffet min beslutning som dronning, mor og farmor, men jeg har som mor og farmor undervurderet, hvor meget min yngste søn og hans familie føler sig berørt,« lød det i begyndelsen af oktober i en officiel udtalelse.