Funklende som en stjerne ankom Kronprinsesse Mary i aftes til Imperial Biograf, hvor hun i to timer og 45 minutter kom helt tæt på sine rødder »down under« med filmen »Australia«.

Det var en spændt kronprinsesse, der dog uden Kronprins Frederik var taget til gallapremiere på filmen, som mange anmeldere har udråbt til at være et sandt kærlighedsepos.

- Jeg glæder mig utrolig meget og har enormt høje forventninger til filmen, sagde Mary, der elegant havde klædt sig helt i sort med farverig pynt på jakken.Ud over pressens mange blitzlys blev kronprinsessen bl.a. modtaget af Mimi Jakobsen. Hun var med som ambassadør for Red Barnet, der stod for aftenens arrangement.

Den tidligere toppolitiker var med til at overlevere en helt særlig gave til Mary. De to verdenskendte skuespillere fra »Australia«, Nicole Kidman og Hugh Jackman, havde nemlig som gave til den danske kronprinsesse signeret et foto af dem selv sammen med filmens instruktør.

Og det blev hun glad for. Smilet på de beskedent malede læber voksede sig med ét større, og det var tydeligt, at gaven fra de to skuespillere, der ligesom Mary er fra Australien, betød noget helt særligt.

Har Kronprinsessen en yndlings kærlighedsfilm?

- Uha, der er så mange forskellige film, jeg godt kan lide. Så jeg ved virkelig ikke, hvilken én jeg skal sige. Men det kan være, at den her (Australia, red) bliver min yndlingsfilm efter i aften, sagde kronprinsesse Mary til B.T., inden hun fortsatte mod den store biografsal, hvor publikum allerede sad klar og ventede på, at filmen skulle starte.