Magasinet Vanity Fair har kåret verdens bedst klædte berømtheder. Kronprinsesse Mary er med i det eksklusive selskab.

Kronprinsesse Mary har sikret Danmark en plads på det internationale celebrity-verdenskort, når det gælder stil. Hun er blandt de bedst klædte berømtheder i verden, hvis man spørger magasinet Vanity Fairs stileksperter.

Danmarks kronprinsesse er på listen over de 45 bedst klædte berømtheder i verden. En liste, der består af hollywoodstjerner, musikidoler, kongelige, modeller og sportsfolk.

Om Marys udseende skriver Vanity Fair: 'Fit for a king' altså 'passende til en konge'. Det er jo meget passende, da det jo er den rolle, Mary er tiltænkt i fremtiden.

Magasinet nævner blandt andet, at de tøjmærker, der er med til at sikre kronprinsessen en topplacering hvad stil angår, blandt andet er Hermés, Chanel, Burberry og Prada.

Med en enkelt undtagelse er der ingen mænd fra Europas royale familier at finde på listen. Undtagelsen er den tyske fyrst Heinrich von og zu Fürstenberg.

Kronprins Frederik må altså vende blikket mod syd, hvis han søger stilmæssige tips, så også han en dag kan få plads på den eksklusive liste.

Også andre personligheder fra de højeste statsmandskredse har styr på stilen ifølge Vanity Fair. På listen finder man blandt andet den franske præsidentfrue, Carla Bruni, og den amerikanske ditto, Michelle Obama.

 Blandt de øvrige navne er blandt andre skuespillerne Diane Kruger, Carey Mulligan og Javier Bardem og den engelske fodboldstjerne David Beckham.

/ritzau/