Nu kan prinsesse Marie også bryste sig med, at hun er blevet optaget i det fine selskab, Kongelig Mayestaits Acteurs.

Det skete lørdag eftermiddag, da årets studenterrevy, 'Zombie paa sengekanten', blev spillet på Folketeatret.dk i Grøndalscentret.

Her medvirkede Marie i sketchen, Skadestuen, hvor prinsessen spillede overlæge i hvid kittel.

Da Marie kom på scenen var det til stor begejstring for publikum, der morede sig kongeligt og grinede om kap med en meget stolt prins Joachim.

Sketchen, Marie medvirkede i, handlede om, at de ansatte på skadestuen hellere ville hygge sig over påskefrokosten end behandle patienterne.

Derfor får de lempet patienterne ud af skadestuen. Til sidst var der kun et par sygeplejersker tilbage, som kunne svare på Maries spørgsmål: Hvordan gik det så? og lige bagefter følge den royale overlæges opfordring: Nu skal vi til påskefrokost.

Marie selv var så glad for sin skuespilpræstation, at hun lavede high five med en af sine medspillere til salens store begejstring.

Da første akt af revyen var ved at være slut, blev Marie og Joachim kaldt på scenen. Nu var det alvorlige øjeblik, hvor Marie formelt skulle optages i Kongelig Mayestaits Acteurs, kommet.

For at blive optaget, skulle prinsessen nemlig svare rigtigt på spørgsmålet, om hvilken kongelig person, der gav lov til at kongelig Mayestaits Acteurs kunne bære navnet og hvilken kendt dansk personlighed, der også har været præsident for foreningen.

Begge spørgsmål klarede Marie med bravour. Og hun kan nu bryste sig af at være i samme forening som sin mand, svigermor og svigerfar samt svoger og svigerinde.