Nu kniber det med Dronningens hørelse.

Det er ikke specielt høfligt at skulle bede USAs præsident om at gentage dét, han lige sagde.

Så derfor var det nok en rigtig god idé, at dronning Margrethe fik høreapparatet med, da hun og prinsgemalen i sidste uge drog på deres USA besøg.

I en alder af 71 døjer Dronningen som så mange af sine jævnaldrende med dårlig hørelse og har netop fået høreapparat, skriver Billed-Bladet i dag.

SE BILLEDERNE: Sådan så Margrethe ud som barn og teenager

Det ville dog være synd at sige, at apparatet skæmmer hendes udseende. Apparatet er så lille, og ledningerne så tynde og gennemsigtige, at man næsten skal bruge lup for at se antydningen af det på de nye billeder fra USA-rejsen.

De senere år har alderen og levevisen lige så langsomt sneget sig ind på Dronningen, som har måttet opereres flere gange.

Blandt andet blev hun i 2006 opereret for brok, og året efter var hun to gange på operationsbordet med sine knæ. Og som følge af de operationer har dronning Margrethe måttet skære kraftigt ned på sine langrend-ture, som ellers har været med til at sikre hende en god portion motion.

Og den mangelvare i hendes liv har tidligere fået kritikere til at beskylde majestæten for at spille hasard med sit helbred. Særligt pga. smøgerne, men også den fede mad og vin, som dagligt er på regentparrets menu.

Men det er næppe røgen eller foie gras’en, der har sat sig på hørelsen!