Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Kronprinsesse Mary var tirsdag formiddag taget til Sydsjælland.

Her skulle hun sammen med Mary Fonden besøge Haslev Idrætsefterskole for at tale med skolens elever om ensomhed, usikkerhed og fællesskab.

B.T. var til stede og ville gerne have hørt kronprinsesse Marys tanker omkring situationen med Herlufsholm kostskole, hvor de netop lige nu kæmper med en usund kultur blandt eleverne.

Kronprinsparrets ældste barn, prins Christian går som bekendt på Herlufsholm kostskole, ligesom det er planen, at hans lillesøster prinsesse Isabella skal gå der efter sommerferien.

Siden TV 2 tidligere på året udsendte en dokumentar, der afslørede en voldelig kultur på skolen, har det imidlertid været til debat, om kronprinsparrets børn fortsat bør gå på skolen.

For nylig mente en overvejende del af danskerne i en YouGov-undersøgelse foretaget for B.T., at børnene bør trækkes ud, men senest har kongehuset via kommunikationschef Lene Balleby meldt ud, at der foreløbig ikke er nogen ændringer om børnenes skolegang.

Se hvad hun sagde HER.

Kronprinsesse Mary besøger Haslev Idrætsefterskole, tirsdag den 14. juni 2022. Det er i forbindelse med projektet Me&We for Mary Fonden. Me&We er et projekt udviklet til elever på efterskoler og har til formål at forebygge mistrivsel blandt unge. Under besøget vil Kronprinsessen og Mary Fonden indgå i dialog med skolens elever om temaer som ensomhed, usikkerhed og fællesskab.
Kronprinsesse Mary besøger Haslev Idrætsefterskole, tirsdag den 14. juni 2022. Det er i forbindelse med projektet Me&We for Mary Fonden. Me&We er et projekt udviklet til elever på efterskoler og har til formål at forebygge mistrivsel blandt unge. Under besøget vil Kronprinsessen og Mary Fonden indgå i dialog med skolens elever om temaer som ensomhed, usikkerhed og fællesskab. Foto: Martin Sylvest
Vis mere

Andre læser også