Kronprinsesse Mary har fået corona.

Kongehuset har onsdag eftermiddag udsendt en pressemeddelelse, hvor de skriver, at H.K.H Kronprinsessen netop er testet positiv for COVID-19.

»H.K.H Kronprinsesse blev i dag onsdag, den 15. december 2021, testet positiv for COVID-19. Hendes Kongelige højhed opholder sig i isolation i Frederik VIII's Palæ på Amalienborg. Der er ikke konstateret smitte hos andre i familien«

De skriver videre:

Kronprinsesse Mary.
Kronprinsesse Mary. Foto: Ida Marie Odgaard
Vis mere

»Kongehuset modtager i forbindelse med testsvaret rådgivning fra Styrelsen for Patientsikkerhed vedrørende smitteopsporing. Kronprinsessen opholder sig i isolation, indtil det efter de gældende retningslinjer igen er sikkert at afbryde isolationen.«

Det er anden gang, at den royale familie er blevet smittet med corona.

Sidste år på næsten samme tid i december blev kronprins Frederik og kronprinsesse Marys ældste søn, prins Christian, smittet efter et lokalt smitteudbrud på hans folkeskole, Tranegårdskolen i Hellerup.

Kongehusets overhoved, dronning Margrethe, der for nylig måtte aflyse årets nytårstaffel på grund af den stigende smitte, er heldigvis godt beskyttet.

Hun fortalte tilbage i november i forbindelse med et pressemøde i Tivoli, at hun havde fået det tredje stik med en vaccine mod coronavirus.

Det er ikke oplyst i hvilken forbindelse, kronprinsesse Mary er blevet smittet.

Andre læser også