Kronprinsesse Mary.
Kronprinsesse Mary. Foto: Henning Bagger

I al hemmelighed har kronprinsparret og deres fire børn fået et nyt medlem til deres familie.

Det afslørede kronprinsesse Mary selv, da hun uddelte den årlige 'The Crown Princess Scholarship' på Københavns Universitet onsdag.

Det skriver Billed-Bladet.

I sin tale til de to australske studerende, som skulle modtage legatet, fortalte hun, at kronprinsfamilien for tiden har en kvindelig udvekslingsstuderende boende hjemme på Amalienborg.

»Vi har faktisk en udvekslingsstuderende boende hos os,« sagde hun ifølge Billed-Bladet.

US-OBAMA-YEARS-BESTOF-FILES

Den kvindelig udvekslingsstuderende læser til daglig økonomi på Københavns Universitet, og ifølge ugebladet indgår hun i dagligdagen på lige fod med resten af familien.

Dermed får hun fået en helt særlig mulighed for at opleve og få indblik i en anden del af det land, hun har valgt at studere i.

Til Billed-Bladet fortalte kronprinsessen, at det var 'en stor fornøjelse' at have den studerende boende, og i sin tale forklarede hun ifølge Billed-Bladet, at hun blandt andet har givet familiens nye medlem input til det danske sprog.

Den kvindelige udvekslingsstuderende bor derfor sammen med kronprinsessen, hendes mand - kronprins Frederik - og deres fire børn prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine.

BRITAIN-ROYALS/

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.