Danmarks seje kronprins har gjort det igen. Med nummer 272 på maven kom han kort før klokken 12 i mål efter at have gennemført Deloitte Øresund Triathlon. Bag ham lå 1900 meter svømning i vandet ud for Charlottenlund Fort samt 90 km cykling og 21.1 km løb på Strandvejen.

Allerede inden løbet havde han i et interview med Albertslund Løb og Triathlon, ALOT, afsløret, at han gerne ville 'krybe den under fem'. Men den målsætning fik kronprinsen akkurat ikke indfriet. Han løb øver målstregen i tiden fem timer og to minutter.

Alligevel var det en tilfreds Kronprins Frederik, BT mødte efter stævnet:

- Ja, jeg er tilfreds. Det var lidt langsommere, men jeg er heller ikke i lige så god træning og form, som jeg var sidste år, sagde han.

Undervejs på ruten var der stor opbakning til alle deltagerne, men specielt Kronprins Frederik høstede store tilråb og klapsalver fra de mange fremmødte ved Charlottenlund Fort.   

- Det var en stor oplevelse og en stor fornøjelse for mig at kunne løbe her i dag. Og det var et rigtig flot løb. Og det er rigtig rart at få så stor opbakning, sagde kronprinsen til løbsspeakeren kort efter han var kommet i mål.

Samtidig hyldede han alle de andre, der deltog i stævnet i dag: 

- Man kan jo gennemføre, som man vil. Hvis man vil give den en skalle, så gør man det. Det er op til en selv, men uanset hvad så har alle dem, der gennemfører, her vundet noget. Det er flot gået alle sammen!

Andre læser også