Dizzy Mizz Lizzy kan snart kalde sig Kongelige Hofleverandører.

Blandt de knap 30.000 tilskuere til fredagens top-koncert i Tivoli med Dizzy Mizz Lizzy, var også en enkelt med blåt blod i årerne.
Kronprins Frederik havde diskret og helt uofficielt sneget sig ind i den hæderkronede forlystelsespark, hvor han overværede rockbraget sammen med sin to år yngre svoger, Kronprinsesse Marys bror, John Stuart Donaldsson.

Efter koncerten bad Kronprins Frederik om lov til at komme backstage for at hilse på sine idoler Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis.

Det blev afsløret lørdag eftermiddag, da bandets forsanger Tim Christensen offentliggjorde et billede på Facebook, hvor Frederik poserer sammen med den populære trio med et stort smil og armen om skulderen på Tim Christensen, mens han giver thumbs up til fotografen.

»Vi fik iøvrigt fint besøg i Tivoli i går af en gammel fan. Vi overvejer nu at udvide trioen til en kvartet,« skriver Christensen selv i forbindelse med billedet.

Foto: p
Vis mere

Det royale rock-besøg var ikke et officielt kongeligt visit, hvor Kronprions Frederik var inviteret, men et helt privat ønske og initiativ, oplyser Tivoli til BT:
»Kronprinsen kom ind ad personaleindgangen relativt hemmeligt i går (fredag, red.), og blev ledsaget af vores sikkerhedschef til koncerten. Bagefter mødte han bandet i noget tid backstage, hvor de trykkede hænder og talte sammen,« siger Torben Plank fra Tivoli til BT.

Dizzy Mizz Lizzy kan efterhånden kalde sig Kongelige Hofleverandører i royal rock.

Kronprins Frederik har nemlig været fan af Tim Christensens musik og Dizzy Mizz Lizzy allerede inden bandet udgav deres debut i 1994.
Siden har han fulgt bandet, og besøgte dem backstage sidste gang i 2010, da de gav deres comeback-koncert i KB-Hallen.