Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Kronprins Frederik var kæk, da han lørdag aften ankom til premiere på Kasper Holtens nye film Juan

Mange royale danskere ser med længsel frem til 14.april, hvor de kronprinsparrets tvillinger skal døbes.

Men det er ikke kun adskillige danskere, der ser frem til dåben. Også kronprinsen glæder sig til at fortælle over for hele Danmark, hvilke navne han og kronprinsessen har fundet på til den lille prins og lille prinsesse.

Det fortalte han, da han alene ankom til gallapremiere i Imperial-biografen i København på operachef Kasper Holtens første spillefilm som instruktør, Juan.

- Jeg glæder mig til afsløre navnene over for alle, sagde kronprinsen.

Holten


Selvom flere forsøgte at presse navnene ud af ham, var kronprinsens mund lukket. Han gik bare grinende forbi de ivrige forsøg på at lokke et lille hint ud af ham.

Kronprinsen virkede i det hele taget vældig oplagt til premieren. På spørgsmålet som de fleste pressefolk ønskede at høre nærmere om - nemlig hvordan tvillingerne har det - jokede Kronprinsen med forsamlingen.

- De har det godt og er derhjemme, smilede han, mens han kiggede rundt og lod som om, at han ledte efter dem og ikke havde ventet spørgsmål om de nyeste skud på stammen i kongehuset.

Gallapremieren var i det hele taget præget af horder af kendte danskere, der ønskede at se Kasper Holtens debut som spillefilms-instruktør. 

Kasper Holten tiltræder i øvrigt til august som operachef på et af verdens førende operahuse, Royal Opera House Covent Garden i London.

Her skal den afgående operachef på Det Kongelige Teater være chef foreløbig frem til 2016.

 

Andre læser også