Camilla Henemark har skiftet sin kongelige elsker ud med en 20-årig svensk kvinde ved navn Amanda. Parret har sågar forlovet sig med plasticringe.
Camilla Henemark har skiftet sin kongelige elsker ud med en 20-årig svensk kvinde ved navn Amanda. Parret har sågar forlovet sig med plasticringe. Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG
Den svenske konge Carl Gustavs elskerinde Camilla Henemark fortæller i sin selvbiografi 'Adjö det ljuva livet', hvordan hun i skjul mødtes med den svenske konge, om madkampe, og at hun selv har kongeligt blod i årene.

Den svenske avis Expressen har fredag bragt et uddrag af bogen. Her skriver Camilla Henemark, at hendes familie tilhører en katolsk kongelig slægt, der ligger tættere på paven end den svenske kongefamilie gør.

- I forhold til kongelig rang burde Dronning Silvia i virkeligheden neje for mig, skriver hun i bogen.

Hun skriver i bogen, at hun tit fik fornemmelsen af, at dronningen havde fået færten af deres forhold. Det skete flere gange, at dronningen ringede midt i deres møder, så kongen måtte skynde sig hjem. Med tiden blev deres møder mere og mere løse, og hun blev ved med at sige, at det måtte blive det sidste møde.

Hun beskriver kongen som humoristisk og legesyg, og beskriver, at de kunne opføre sig ganske barnligt når de var sammen.

- Det er svært at forestille sig, hvor barnlige vi var. Kongen kunne godt lide, at kaste rundt med sushi og prinsessekager. Det var en sjov leg og her vil jeg gerne påpege hans humor og legesyge. Noget madorgie var der ikke tale om, siger hun til Expressen. 
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.