Den svenske konge har ofte taget den 700 kilometer lange rejse fra Stockholm til København for at slå sig løs med danske kvinder. I bogen 'Carl Gustaf – den modvillige monark' kan man læse, hvordan 64-årige Carl Gustaf købte strippere og var Silvia utro med andre kvinder.

Men han elskede også danske damer. Københavnske diskoteker og palæer i Hellerup har lagt rammer til kongens eskapader på dansk jord, erfarer B.T. fra flere kilder.

Det skete i 80'erne, i 90'erne og angiveligt så sent som i 2002. Kongen har i disse sammenhænge gæstet København uden sin familie, og uden at hans danske kusine Margrethe nødvendigvis var vidende om det.

Flere anonyme kilder fortæller om en nær veninde, der flere gange, men yderst diskret, blev inviteret til fest i en villa i Hellerup.

Her mødte hun kongen og hans nære venner, samt et harem af andre unge piger. Alle smukke og sexede – alle mellem 20 og 30 år.

Det søde liv

Pigerne, der blev inviteret med, sværmede for de kendte mænd og det søde liv, som kongen stod for.

En af B.T.s kilder fortæller, at en af pigerne takkede nej, da hun blev gift, men til det svarede kongens mænd blot, at 'det var intet problem'.

I vennekredsen blev der i årene efter snakket om, at kongen havde været 'en gris'. At det var nedladende og arrogant gjort mod Silvia.

I Danmark var det en dansk kvinde af adelig slægt, der sørgede for 'damer til kaffen', som kvinderne kaldtes.

I Sverige var det kongens nære ven, Christer Gustafsson, og han indrømmer gerne:

- Jeg var den, som valgte fristelserne. Men jeg vil ikke fremstå som en fucking alfons, som han siger til Aftonbladet.

Kongen kom ikke kun til privatfester, han sås også i det københavnske natteliv. I 80erne frekventerede han ofte det hippe københavnske diskotek Annabells. Her havde han et fast hjørne. Og personalet husker tydeligt den royale stamgæst.

- Jeg har set den svenske konge herinde nogle gange. Dengang tænkte jeg, at det var lidt underligt, at en mand med rimelig små børn kørte helt herned for at feste, siger en tidligere medarbejder på diskoteket.

Læs mere i lørdagens udgave af B.T. eller køb e-avisen HER

Læs også:


- Pusle Helmut: Jeg blev kysset af kongen
- Tidligere hofreporter: Alle vidste Carl Gustaf var dameglad
- Tog til Danmark for at slå sig løs