Rygterne om en snarlig forlovelse mellem svenske prinsesse Madeleine og hendes amerikanske kæreste Chris O'Neill har fået ny næring.

De skyldes et helt særligt besøg i turtelduernes lejlighed på Manhattan i New York.

I weekenden havde prinsessen og hendes kæreste nemlig besøg af kong Carl Gustav og dronning Silvia. Kongeparret besøgte turtelduerne i deres fælles lejlighed i New York. Efterfølgende spiste de fire middag sammen på en af New Yorks mest mondæne asiatiske restauranter, Mr. Chow.

Ifølge den svenske avis, Expressen, der spottede det kongelige besøg og har taget billeder af kongeparret, prinsesse Madeleine og Chris O'Neill sammen, er der nu sket en royal blåstempling af det unge pars forhold.

Kongen og dronningen har nemlig aldrig tidligere vist sig officielt sammen med Madeleine og hendes kæreste. Og den fælles aften sammen er - ifølge Expressen - en officiel markering fra kong Carl Gustav om, at han billiger sin yngste datters nye kærlighed.

Det var i søndags, at kongeparret blev set besøge deres yngste datter. Ifølge avisen ankom Silvia og Carl Gustav til Madeleine og Chris O'Neills fælles lejlighed i Manhattan sidst på eftermiddagen. Efter at have opholdt sig i den eksklusive boligkarré i en god times tid, forlod det royale firkløver i øsende regnvejr lejligheden for sammen at gå de få meter hen til Mr. Chow på 57. Street, der også ligger på Manhattan.

Her gik kongen forrest sammen med Chris O'Neill og de to talte sammen hele vejen hen til restauranten. Det tyder også på, at der er god kemi mellem kongen og hans formentlig kommende svigersøn. Expressen observerede også, at Carl Gustav flere gange lo, mens han fulgtes med Chris O'Neill på spadsereturen.

Den gode kemi fortsatte tilsyneladende inde på restauranten. Her blev de to par nemlig i hele fire timer. Og da det var tid til at skilles, krammede Madeleine begge sine forældre.

Den kærlige tilkendegivelse mellem far og datter tyder på, at det før så isende kolde forhold mellem Madeleine og kongen er tøet betydeligt op.

Madeleine skulle angiveligt været blevet rasende på sin far, fordi kongen tvang hende til at hæve sin forlovelse med den utro Jonas Bergstrøm i 2010. Den rasende prinsesse blev ikke mildere stemt overfor sin far, da kongens eskapader med andre damer og på stripbarer kom frem sidste år. Her vendte Madeleine nødtvunget tilbage til Sverige fra New York for at yde støtte til sin skandaleombruste far. Men lige så snart hun så sit snit til det, vendte Madeleine tilbage til "The Big Apple", Chris O'Neill og sit arbejde i dronning Silvias projekt, Childhood, der arbejder for at fremme børns vilkår.

Men nu tyder meget altså på, at uvenskabet mellem far og datter er ebbet ud og i stedet er blevet erstattet af kærlige far-datter følelser. I søndags var det nemlig første gang kongen satte sine fødder i Madeleine og Chris O'Neills fælles lejlighed, selv om parret flyttede ind i lejligheden i februar i år. Men mens det har taget prinsessens far noget længere tid at besøge sin yngste datter, har dronning Silvia i stedet besøgt Madeleine og hendes kæreste flere gange. Sidst var for blot to uger siden. Også Madeleines lillebror, prins Carl Philip, har besøgt hende i lejligheden tilbage i maj i år.

Den eneste gang Chris O'Neill har vist sig til en officiel, kongelige begivenhed, var ved prinsesse Estelles barnedåb i maj i år. Her fulgtes han med prins Carl Philips kæreste, Sofia Hellqvist.